2015-07-11 09:02:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma valahogy semmi sem sikerül

Napi horoszkóp július 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Vigyázzon, ha magába fojtja agresszív, ellenséges érzületeit, az testi szinten fertőzéses betegségek formájában jelentkezhet. Ha egy problémát nem lehet azonnal megoldani, akkor jobb, ha elébe megy és tiszta vizet önt a pohárba. Az igaz szerelem útja, de bármely más kapcsolata is, nem éppen zökkenőmentes. Egyikük sem enged egy, tapodtat sem.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyében áll: most ön is fürge, mint ez a bolygó, a léptei és az észjárása is eleven. Mire a környezete felébred, ön már messze jár. Nem is igen törődik velük, mert minduntalan csak hátráltatják, pedig ön nem akar visszavenni az iramból. A vacsora mellett, a legkellemetlenebb dolgokat is meg tudják beszélni a kedvesével.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az egójának el kell szenvednie néhány "pofont". Próbálja meg levonni a tanulságokat, és lépjen tovább. Minél kevésbé lesz egocentrikus, annál könnyebb lesz elviselni ezt az időszakot. A nehéz napok után ismét kedvezőbbek következnek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Jól esik a pihenés, gondolkodása frissebb, találékonyabb is a szokottnál. Persze mindez nem feledteti, hogy a lelki élete kissé rendezetlen. Nem kerül nyílt összetűzésbe senkivel, de nyugodtnak sem nevezhető a mai nap. Összetalálkozhat valakivel, akinek egykor fontos szerepe volt az életében. Hosszasan elbeszélgethetnek, hiszen jól ismerik egymást. Más gondján enyhíteni felemelő érzés.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ízek, illatok, rég múlt érzések keríthetik a hatalmukba. Ne hallgasson azokra, akik sosem néznek hátra, csak előre. Ön is a múltjával él együtt, és az idők során megszerzett tapasztalatok formálták olyanná, amilyen ma. Becsaphatja magát, ha csak a szépre emlékezik. Idézze fel bátran a kellemetlen emlékeket is, utólag lehet, hogy másképp értékeli majd a történéseket.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Azt mondják, nem a ruha teszi az embert. Pedig most, hogy ilyen remekül néz ki, egyszerre sok udvarlója akad. Több szívet is sikerül meghódítania az este folyamán, csak azt az egyet nem, amelyikre vágyott... Nem éri nagy csalódás, hiszen nem szerelemről lett volna szó, hanem csak egy kis flörtről.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Keményen küzd a céljaiért, a magánéletében is. Semmit ne tegyen önző okból, ezzel csak heves ellenállást válthat ki a másikból. Körültekintően tervezze meg, hogyan valósíthatja meg az álmait.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha teheti, ma ne keresse a társaságot, inkább maradjon egyedül. Jót tenne Önnek, ha egy kis házimunkát végezne. Ha körülnéz, láthatja, hogy tucatnyi feladat vár önre az otthonában. Este komolyabb szellemi munkába is belefoghat, ha éppen arra vágyik.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma valahogy semmi sem sikerül úgy, ahogyan ön szeretné, az elképzelései sorra kudarcot vallanak. Nem érdemes bosszankodnia, hiszen csak apróságokról van szó. Ha elég rugalmas tud maradni, akkor az új megoldásokban örömöt tud találni. Közeli kapcsolataiban igyekezzen a szokásosnál kevésbé ingerülten viselkedni, mert ma könnyen összerúghatja a port valakivel.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Kapcsolatai megnehezülhetnek, egyesek fel is bomolhatnak. Ezek a viszonyok, úgy tűnik, több energiát emésztenek fel, mint amennyit hajlandó áldozni értük. Konfliktusa támadhat a szabadság iránti igénye, és egy szerelemmel járó előnyök, illetve kötöttségek között.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön nehezen tartja be a mértékletesség elvét, emiatt fáj a dereka, a válla. Lehetséges, hogy tegnap többet úszott a kelleténél. Ismerősétől kiváló ajánlatot kap. A feladat teljesítése kétségkívül kockázattal jár, de ön mégis bele fog kezdeni.

Halak: II. 19. - III. 20.
Energia szintje meglehetősen alacsony, de nem annyira, hogy egészségét fenyegetné. Személyes igényei kissé háttérbe szorultak, jól tenné, ha most az életéről és önmagáról meditálna. A nagybetűs szerelem is beköszönthet az életébe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: